Investeringar

 • Nolhaga Hem AB

  Nolhaga Hem är en ny butikskedja inom hemtextil och inredning. Företaget har sitt huvudkontor i Alingsås, i september öppnas första butiken i Trollhättan, och den andra i Gallerian Storken i Alingsås i oktober.

  ”Vi bygger butiker med ett mycket stort utbud av hemtextilier och inredningsdetaljer. Hos oss kommer trender att finnas och synas, men inte dominera. I de textila miljöerna i butiken finner kunden avdelningar för sovrummet, badrummet och rummet samt inredningsdetaljer som förgyller och förhöjer. Vi ger alla möjligheten att förnya i sitt hem tack vare vårt arbete att få bra kvalitet till bra pris, säger Anders Jansson VD och en av grundarna.”

  > Nolhagahem.se

 • My Clinical Outcomes Ltd

  My Clinical Outcomes Ltd (MCO) hjälper sjukvården samla in och analysera kliniska resultat som är betydelsefulla för patienten.  MCO är ackrediterat av PIHN (Private Healthcare Information Network) för att hjälpa brittiska privata vårdgivarna med att möte myndigheternas krav på att samla in och rapportera kliniska resultat.

  > Besök My Clinical Outcomes hemsida 

 • Center for Translational Research AB

  Center for Translational Research AB är ett långsiktigt ägarbolag för verksamheter inom kliniska prövningar. Bolaget har ett helägt dotterbolag CTC Clinical Trial Consultants AB 

  Om CTC AB
  CTC AB är ett specialist CRO med fokus på det kliniska genomförandet av kliniska prövningar i tidig fas (fas 0, I och IIa) både på friska frivilliga och patienter vid CTCs centralt belägna forskningsklinik på Akademiska sjukhuset i Uppsala. CTC AB driver också två specialistmottagningar för Fas II-IV studier i Uppsala och Linköping. CTC AB har sedan starten för 5 år sedan kraftigt expanderat verksamheten från 1,6 till 32 MSEK i årsomsättning.  

  > Besök CTCs hemsida 

 • Fenix Begravning AB

  Fenix erbjuder enkel planering och bokning av begravning på webben, via telefon eller via hembesök. Fenix arbetar med en tydlig process med full kostnadskontroll i alla steg och med fokus på enkelhet, trygghet och kvalitét. Priserna är konkurrenskraftiga, alternativen lätt jämförbara, och kunden vet alltid vad den betalar för.​

  > Fenix Begravning hemsida

 • Global Hand Surgery Clinics AB

  Bedriver handkirurgi vid tre kliniker; HandCenter Göteborg, HandCenter Stockholm och HandCenter Öresund. Handcenters samtliga enheter är kompletta handkirurgisk kliniker som utreder och behandlar alla diagnoser inom handkirurgi. Inom HandCenter arbetar bara specialister i handkirurgi med bred erfarenhet från såväl elektiv som akut handkirurgi.

  > Global Hand Surgery Clinics hemsida

   

 • Atvexa

  Atvexa är ett långsiktigt ägarbolag för verksamheter med hög kvalitet inom förskola och skola. Atvexa ägs och drivs av entreprenörer som brinner för barns rätt till lärande i en bra miljö.

  Vi tror att hög kvalitet är nyckeln till att attrahera barn och föräldrar, de bästa medarbetarna och att det är kvaliteten som även lägger grund för ständig utveckling av verksamheten och en stabil ekonomi.

  Långsiktighet är ytterligare en nyckel för oss. Vi vill vara med och bygga en bra framtid för barn. Ett långsiktigt ägande ger stabila förutsättningar för våra medarbetare att utveckla bra miljöer för lärande.

  > Atvexa hemsida

Tidigare engagemang

 • City Office

  City Office i World Trade Center har drivit kontorshotell och kontorsservice sedan 1990. Bolaget arbetar med företag i alla storlekar och bland våra hyresgäster och virtuella kunder finns många framgångsrika svenska och internationella företag.

 • Vårdapoteket i Norden AB

  Vårdapotekets ska på ett innovativt sätt bedriva apoteksverksamhet optimerad utifrån de behov av varor och tjänster som uppstår i vårdnära lägen. Verksamheten består av apotek belägna vid universitets-, läns-, och länsdelssjukhus i södra och mellersta Sverige.

 • Ambea AB

  Sjukvård och omsorg genom dotterbolaget Mehiläinen OY och Carema Vård och Omsorg AB 

 • Excellera AB

  Rehabilitering av långtidssjuka

 • Snabblabb AB

  Hälsotester

 • Didaktus AB

  Gymnasieskolor

 • Svensk Hemservice AB

  Hemtjänst, äldreboende och städverksamhet